U bevindt zich hier: Home » FIBARO Home Intelli…

Nieuw in het asortiment van Geerts Garagedeuren FIBARO Home Intelligence – Zwave

FIBARO Home Intelligence

Het FIBARO systeem, de meest geavanceerde oplossing om uw woning slim te automatiseren. Fibaro Home Intelligence maakt het mogelijk om alle electrische apparaten ook draadloos te bedienen, controleren of te koppelen. Dit alles is mogelijk zonder de bestaande elektrische installatie aan te passen of aan te tasten.
Door de z-wave technologie met de RF 2-weg communicatie is de bediening net zo veilig en zeker als het bedienen van een schakelaar.
De micromodules kunnen eenvoudig achter een bestaande schakelaar geinstalleerd worden en zijn compatibel met uw huidige elektrische installatie, u heeft dus geen nieuwe bedrading nodig.
De met het oog op detail ontworpen schitterene design sensoren zij overal te plaatsen en passen in elk interieur. FIBARO geeft het ultimieme in comfort en veiligheid voor uw gezin.
FIBARO Home Intelligence kan elke woning transformeren naar een zelf regulerend systeem om u en uw gezinsleden te dienen. Dankzij onze oplossing kunnen elektrische apparaten met elkaar communiceren waardoor er oneindig veel mogelijkheden en oplossingen ontstaan.
U bedenkt hoe u uw leven wilt leiden, Wij van Geerts Garagedeuren verzekeren u met  Fibaro van comfort en veiligheid.
Benieuwd wat Fibaro Home Intelligence voor u kan betekenen. We laten het graag zien in schowroom waar we u onder het genot van een bakje kofie alles kunnen vertellen over de mogelijkheden.
Onze showroom is iedere vrijdag van 14:00 tot 19:00 geopend en iedere zaterdag van 9:00 tot 13:00. Buiten deze tijden kunnen wij u op afspraak ontvangen.

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)