U bevindt zich hier: Home » Domotica in Etten…

Domotica in Etten Leur

U bent op zoek naar een domotica systeem. Geerts Garagedeuren levert en installeert complete Fibaro Domotica in Etten Leur en omgeving. Er zijn vele mogelijkheden om uw woonhuis te automatiseren en te voorzien van moderne technische gemakken. De belangrijkste hebben we voor u op een rijtje gezet:Domotica in Etten Leur

  • Lichtschakeling met uitgebreide licht-scenes
  • Verwarming bediening
  • Energie beheer
  • Bediening via Smartphone, Tablet of PC
  • Koppeling met alarmsysteem en camerabeveiliging
  • Uitgebreide entertainment mogelijkheden met Smart TV Sonos en veel audio sets met internet aansluiting
  • Toepasbaar in zowel bestaande bouw als nieuwbouw
  • Systemen werken op het Z-wave protocol, dus ook uitbreidbaar met andere merken en IP gestuurd

Domotica toegepast bij u thuis of in uw bedrijf

Domotica in Etten Leur verhoogt het leef- en werkcomfort in uw woning of bedrijf. Het draagt op efficiënte wijze bij aan veilig wonen en werken. Bij domotica draait het niet alleen om integratie van techniek (verwarmen, ventileren of verlichten) maar ook om de integratie van diensten en service van buitenaf naar de woning of bedrijfsruimte (internet, alarmeren, telefoneren, televisie kijken).

Of u nu op zoek bent naar een startset of een zeer uitgebreid domotica systeem met veel functies, Geerts Garagedeuren kan u van dienst zijn met snelle levering en professionele montage. Wij werken ook bij u in de regio Zevenbergen en komen graag bij u langs voor een persoonlijk, vrijblijvend en deskundig advies voor uw domotica systeem.

Wij werken uitsluiten met gerenommeerde Fibaro of Somfy systemen merken waar wij u graag meer over vertellen.

Contact
Geerts Garagedeuren is u graag van dienst wanneer u advies over Domotica in Etten Leur zoekt, informatie of een offerte wilt. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiteraard staan wij u altijd graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0168 – 700555 / 06 – 24 66 48 76 of te mailen naar info@geerts-garagedeuren.nl.

contactformulier-button

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)