U bevindt zich hier: Home » Buitenleven » Terrasverwarmer

Een terrasverwarmer van Geerts Garagedeuren is niet alleen praktisch maar ook mooi.
Iedereen kent het, zit u heerlijk onder uw terrasoverkapping en na gelang de uren verstrijken word het te koud en komen de vesten tevoorschijn. Die vesten kunt u achterwege laten met een terrasverwarming van Geerts Garagedeuren. Met deze terrasverwarmer kunt u snel een behaaglijke warmte genereren en zo langer genieten van uw terras. 

Elektrische terrasverwarmer

Onze terrasverwarmers werken op stroom en kan simpel in een stopcontact worden aangesloten. Zo kunnen de terrasverwarmers op iedere achtergrond worden gemonteerd. De terrasverwarmer is mede voorzien van een oververhittingsbeveiliging, zodat hij niet  in brand kan vliegen. Het plaatsen van de Geerts Garagedeuren terrasverwarming is dan ook zonder problemen te plaatsen onder een terrasoverkapping met kunststofplaten. Hij is geschikt voor het verwarmen van 15 tot 20 vierkante meter. En heeft een hoog rendement. 

Contact

Wilt u meer informatie over onze terrasverwarmer, wij staan u graag te woord. De terrasverwarmer hangt ter bezichtiging in onze showroom in Klundert aan de Kerkring 15. Onze showroom is geopend op vrijdagen van 14:00 tot 19:00 uur en zaterdagen van 9:00 tot 13:00 uur. Maar bellen mag natuurlijk ook  tel 0168 700555. 

contactformulier-button

 

terrasverwarmer

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)