U bevindt zich hier: Home » Nieuws » BUITENJALOEZIEËN

BUITENJALOEZIEËN

Buitenjaloezieën zagen we eerst eigenlijk alleen van toepassing voor kantoren en bedrijfspanden. Deze panden worden vaak voorzien van een koof waar een groot jaloezieën pakket in opgetrokken kon worden. Tegenwoordig is de trend om deze systemen ook in de particuliere woonsector toe te passen.

Geerts Garagedeuren biedt zowel Buitenjaloezieën voor de bedrijfspanden als privé sector buitenjaloezieën:

Raffstore, deze buitenjaloezie wordt gemonteerd in een rolluikkast waardoor deze niet alleen eenvoudig te monteren is maar er ook strak en akfgewerkt uitziet.De nieuwste buitenjaloezie sluiten hierdoor goed aan op andere produckten als rolluiken en screen`s

Maar wat is er nu zo aantrekkelijk aan een buitenjaloezie? Een buitenjaloezie heeft onder andere de volgende voordelen:


Bescherming tegen zonverblinding
Buitenjaloezieën schermen de stralingswarmte bijzonder efficiënt af en kunnen altijd door de wendbare lamellen de actuele lichtverhouding aanpassen. De nieuw ontwikkelde lamellen zorgen er voor dat u geen last meer heeft van de direct instralende zon.

Bediening Buitenjaloezieënsomfy scrol
Buitenjaloezieën worden standaard voorzien van een somfy IO motor. Hier mee zijn Buitenjaloezieën envoudig te bedienen met een afstandsbediening met scrol knop om de lammelen naar wens in te stellen. Tevens kan je via de tahoma box de Buitenjaloezieën envoudig met je smartphone of tablet bedienen

 

Showroom BUITENJALOEZIEËN
Uiteraard bent u van harte welkom in de showroom bij Geerts Garagedeuren. Deze is gevestigd te Klundert aan de Kerkring 15 en is geopend op donderdag van 13:30 tot 17:00 vrijdagen van 13:30 tot 20:00 uur en op zaterdagen van 9:00 tot 15:00 uur.

Meer informatie en contact
Is er iets niet geheel duidelijk of wilt u vraag stellen, vul dan ons Contact Formulier in of bel ons op. Wij staan u graag te woord.

contactformulier-button

 

 

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)