De brandwerende schuifdeur is er als schuifdeur en ook als hefdeur geleverd worden. Bovendien kan deze worden uitgevoerd met een vluchtdeur of met glas met een afmeting van 500×300 mm. De brandwerende schuifdeur SGS/GGS zijn er in combinatie met een vluchtdeur welke uitvoerig zijn getest en goedgekeurd met een brandwerendheid tot zelfs 90 (EI1), 120 (EI2) en 120 (EW) minuten brandvertraging.

Productbeschrijving Brandwerende schuifdeur :

De vleugels van de brandwerende schuifdeur word samengesteld uit verschillende modules,  de basis opbouw bestaat uit een stalen kokerframe. Het frame is bekleed met brandwerend materiaal en afgewerkt met sendzimir verzinkte beplating. Uitvoering is zowel in 1- vleugelig als 2-vleugelige brandwerende schuifdeur verkrijgbaar. De modules van de brandwerende schuifdeur word samengevoegd middels stalen  draadstangen die horizontaal door de modules aangebracht dienen te worden tijdens de montage. Ter plaatse van de aansluitingen tussen de modules zijn brandwerende stroken aangebracht die bestaan uit bij verhitting opzwellend materiaal. Aan de bovenzijde en zij-aansluitingen zijn labyrinten aanwezig, vervaardigd uit sendzimir verzinkt plaatmateriaal, welke gevuld zijn met brandwerende stroken die bestaan uit bij verhitting opzwellend materiaal. Het geheel wordt afgehangen aan een horizontaal schuivend railsysteem van de brandwerende schuifdeur.

De brandwerende schuifdeur is standaard voorzien van een snelheidsregelaar inclusief kleefmagneet en zelfsluitend door middel van een contragewicht. Tevens is het mogelijk om de brandwerende schuifdeur uit te voeren met een aandrijving en besturing om de deur automatisch te bedienen door middel van schakelaars of afstandsbedieningen. Het is mogelijk om de zichtdelen uit te voeren in een RAL-kleur naar keuze of uit RVS plaatmateriaal te vervaardigen

Kenmerken Brandwerende schuifdeur

  • Geleverd met geïntegreerde vluchtdeur die wettelijk mag worden toegepast in de vluchtroute, waardoor deze kan worden opgenomen in het vluchtplan van de brandweer.
  • De deur is als enige in zijn soort zonder onderdorpel getest. Dit betekent dat deze volgens het Bouwbesluit van 01-04-2012 officieel mag worden toegepast.
  • Standaard geleverd met een snelheidsregelaar met een geïntegreerde elektromagnetische blokkering 24 V met vrijloopinrichting t.b.v. het soepel kunnen openen van de vluchtdeur. De sluitsnelheid kan naar wens van de gebruiker worden ingesteld

Contact
Geerts Garagedeuren is u graag van dienst wanneer u advies, informatie of een offerte wilt. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiteraard staan wij u altijd graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0167 – 769008 / 06 – 24 66 48 76 of te mailen naar info@geerts-garagedeuren.nl.

contactformulier-button