U bevindt zich hier: Home » Bedrijfsdeuren » Schaarhek

Een Schaarhek is een robuuste afsluiting welk zich makkelijk laat bedienen.
bevijliging in stijl, een schaarhek is buiten een goede beveiliging ook nog eens een mooi afsluiting. Zo worden ze vaak toegepast bij Passages en balies bij winkels carports Door zijn stijlvolle uitstraling is een schaarhek eigenlijk overal te plaatsen.Standaard word een schaarhek zerzinkt, maar we kunnen hem in iedere ral kleur poedercoaten om hem nog beter aan te laten sluiten op uw stijl.

BEDINING SCHAARHEK

Om het Bedieningsgemak van een schaarhek zijn de geleiderollen uitgevoerd met kogellagers, hierdoor rolt de deur soepel open en dicht.Een Schaarhek kan nagelang de afmeting en wens in een enkele vleugel of dubbele vleugel worden uitgevoerd.meestal blijft het pakket opgeschoven aan de zijkant staan, maar het is ook mogelijk op het pakket 90 graden tot 180 graden weg te draaien. Het is maar net wat het beste uitkomt in uw situatie.

OPBOUW SCHAARHEK

Het Schaarhek in verzinkt staal. Het pakket bestaat uit verticale staven met een dubbele U-profielen 10x20x10x3 mm en daar tussen 18×4 mm platte stalen scharen van 3 dubbele staven. De onder en boven rail van het schaarfhek is uitgevoerd met een U-profiel van 30x50x30x3 mm. De bovenrail is vast en de onderrail is opklapbaar. Bij een hoogte boven de 2800 mm is de bovenrail 50x50x50x3 mm.

 

Contact
Geerts Garagedeuren is u graag van dienst wanneer u advies, informatie of een offerte wilt. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiteraard staan wij u altijd graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0167 – 769008 / 06 – 24 66 48 76 of te mailen naar info@geerts-garagedeuren.nl.

contactformulier-button

 

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)