U bevindt zich hier: Home » Aluport

Binnenkort verkrijgbaar de Novoferm Aluport. De Novoferm Aluport is een geïsoleerd aluminiumkozijn met of zonder loopdeur. Deze Aluport is speciaal ontwikkeld als u van uw garage een berging of extra kamer wilt maken. De laatste jaren merken we dat de garage steeds minder vaak wordt gebruikt als garage, en vaak als extra kamer word gebruikt. Speciaal hiervoor heeft Novoferm de Aluport ontwikkeld.

Uitvoeringen Aluport.

De Aluport wordt een Thermische onderbroken kozijn wat volledig dicht kan worden gemaakt. Natuurlijk is het ook mogelijk om de Aluport te voorzien van een loopdeur of half onder dicht en boven glas, waar dan ook een draaikiepraam in gemaakt kan worden. Kortom het wordt een kozijn wat volledig is aan te passen naar uw specifieke wensen.

Isolatie en veiligheid.

De Aluport zal ook weer aan de hoogste eisen gaan voldoen en standaard aan politie keurmerk klasse 1 en als optie aan klasse 2. Ook qua isolatie zal de deur niet onder doen voor de inmiddels bewezen Duoport. De eerste testkozijnen zijn in productie genomen Als alles volgens verwachting verloopt zal de eerste Aluport einde 2018 geleverd kunnen worden. Uiteraard hoeden wij u middels deze pagina op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Contact
Geerts Garagedeuren is u graag van dienst wanneer u advies, informatie of een offerte wilt. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiteraard staan wij u altijd graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0168 – 700555 / 06 – 24 66 48 76 of te mailen naar info@geerts-garagedeuren.nl.

Aluport

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)