De electrische garagedeur RenoMatic is verkrijgbaar voor de actieprijs vanaf € 1349,- inclusief aandrijving met handzender en standaard montage. De RenoMatic sectionaaldeur is beschikbaar in diverse actiekleuren en actiedecors die aansluiten bij de stijl van uw woning. Vraag vrijblijvend meer informatie aan of bezoek onze showroom voor advies op maat. Deze jaaractie loopt van 1-3 t/m 31-12-2020.

Tijdens de zomermaanden ontvangt u nog meer voordeel. Op de RenoMatic garagedeur in Planar uitvoering ontvangt u de BlueSecur smartphone module ter waarde van 110 euro geheel gratis.

Garagesectionaaldeur RenoMatic

De dubbelwandig geïsoleerde, 42 mm dikke panelen ​zorgen voor een hoge warmte-isolatie, goede stabiliteit en een aangenaam rustige loop.

Deze geragedeur is inclusief ProMatic aandrijving met moderne BiSecur radiotechniek en extra openingshoogte voor ventilatie van de garage.

Actiematen: 2375 x 2000 mm, 2375 x 2125 mm, 2500 x 2000 mm, 2500 x 2125 mm.

M-profilering, Woodgrain of Decocolor
Slechts € 1349,- incl standaard Montage

Buitenzijde Woodgrain met robuust, natuurgetrouw zaagsnedemotief in 6 actiekleuren of buitenzijde met gelakt, uv-bestendig Decocolor-oppervlak in natuurlijke houtlook in 3 actiedecors.

Binnenzijde met zilverkleurige verzinking en beschermingslak.

Het nieuwe gladde Planar oppervlak
Slechts € 1.549,- incl standaard Montage

Tijdloos en elegant, L-profilering met buitenzijde in Planar oppervlak in 6 exclusieve kleuren Matt deluxe en Decocolor oppervlak in 3 actiedecors.

De actievoordeuren Thermo65 en ThermoSafe zijn naar wens en tegen meerprijs ook in dezelfde Hörmann kleur Matt deluxe verkrijgbaar.

Talloze mogelijkheden

In diverse uitvoeringen en oppervlakten

De Hörmann garagedeur actiemodellen zijn er in verschillende uitvoeringen. Of u nu kiest voor het Woodgrain, het Decocolor of het Planar-oppervlak, er is altijd een model dat past bij uw gevel. Een mooie uitstraling en ook nog eens optimaal gemak met de bijgeleverde aandrijving en handzender.

Uw Hörmann partner informeert u graag over de mogelijkheden.

Klimaatsensor HKSI

Klimaatsensor HKSI

Klimaatsensor HKSI Slechts € 123,-

  • ​Voorkomt schimmelvorming in de garage.
  • Bewaakt de vochtigheid in de garage en regelt automatisch de ventilatie.
  • Alleen in combinatie met garagedeuraandrijvingen ProMatic 4 en SuproMatic 4 alsook SupraMatic 3 (vanaf index C).

© 2020 - Geerts Garagedeuren