U bevindt zich hier: Home » Accessoires » Bediening

De meest bekende bediening is de schakelaar voor onze produckten Echter gaat de draadloze bediening een steeds grotere rol spelen. Er komen steeds meer electrische apperaten die vervolgen allemaal hun eigen afstandsbediening nodig heeft.

Hormann garagedeur bediening kan met een extra vijlige BiSecure versleutelde handzender bediend worden of nieuwere motoren kunnen optioneel door Bluthoot of een wifi module met een app bediend worden. Op uw telefoon of tablet Android of Apple ios

Somfy heeft een wat uitgebrijdere bediening smogelijkhijd Zo kan je niet aleen uw garagedeur maar ook rolluien zonwering en zelfs uw verlichting mee bedienen.Somfy werk momenteel met RTS en Io bedieningen. RTS 433 Mhz gecodeerd singal en het Io op 866 Mhz gecodeert met terug koppeling. De Io terugkoppeling laat zien op uw daar voor geschikte zender of uw rolluik of garagedeur open of dicht is maar ook kunt u zien dat hij maar gedeeltelijk open of dicht is.Ook Somfy heeft verschillende mogelijk heden om over internet met app of via internet RTS of Io produckten te bedienen .

Fibaro domotica spant de kroon met bedining. Het z-wave systeem van fibaro bedient alles wat met een schakelaar en werkt draadloos met fibaro. Zo kunt alle merken door elkaar gebruiken met 1 afstandsbediening of met een hele mooie gebruiksvriendelijke app op u telefoon of tablet.
Fibaro heeft 2 Controlers de Fibaro Lite en De Fibaro Home Center 2. De lite variant Schakelt alles wat met Z-wave werkt, De Home Center 2 gaat nog een stap veder en maakt het ook mogelijk om multimedia met netwerk verbinding te bedienen denk hierbij aan de smart tv sonos geluidsoperateur

Showroom Geerts garagedeuren
Uiteraard bent u van harte welkom in de showroom bij Geerts Garagedeuren. Deze is gevestigd te Klundert aan de Kerkring 15 en is geopend op vrijdag van 14:00 tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 13:00 uur.

Meer informatie en contact
Is er iets niet geheel duidelijk of wilt u vraag stellen, vul dan ons Contact Formulier in of bel ons op. Wij staan u graag te woord.

contactformulier-button

 


Bediening

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)