Open uw draai-of schuifhek met een Hörmann aandrijving en u rijdt zonder te stoppen vanuit het verkeer uw terrein op. Hörmann biedt innovatieve aandrijvingsvarianten met de LineaMatic voor schuifhekken, de RotaMatic voor draaihekken en de RotaMatic Accu, de aandrijving voor inrithekken zonder stroomaansluiting. Robuust, veilig en vrijwel geruisloos.

1/ Veilig

Hoge betrouwbaarheid

Onze inritaandrijvingen zijn in elke fase van het openen en sluiten betrouwbaar en veilig. Zo stopt het hek onmiddellijk bij contact met een plotselinge hindernis. Extra veiligheid bieden standzuilen met fotocellen. Het inrithek stopt onmiddellijk wanneer de fotocelstraal wordt onderbroken. Vooral prettig voor gezinnen met kinderen.

Ook het het BiSecur radiosysteem dat in de LineaMatic en RotaMatic is opgenomen, biedt veiligheid. Alle handzenders van Hörmann zijn standaard voorzien van dit systeem dat net zo veilig is als online bankieren. Daardoor is uw hek niet te kraken met een ‘vreemde’ afstandsbediening. Verder biedt BiSecur extra comfort. Met een druk op de knop ziet u op uw handzender of uw inrithek echt gesloten is. Makkelijk als u het hek niet direct in het zich heeft.

2/ Vrijwel geruisloos

Geen overlast

De Hörmann aandrijvingen voor inrithekken zorgen met de soft start en soft stop voor een aangenaam zachte en veilige hekloop. Bij het openen komt het hek zonder haperen in beweging en bij het sluiten wordt hij zacht afgeremd. Dat ontziet de aandrijving, het inrithek én de zenuwen van u en uw buren.

3/ Hoogwaardige isolatie

Lange levenduur

Met het oog op de mechanische belasting zijn onze inritaandrijvingen robuust en van zeer hoge kwaliteit. Het weerbestendige en duurzame materiaal garandeert een lange levensduur. Voor koude gebieden ontvangt u de RotaMatic met geïntegreerde verwarming (tot -35°C).

© 2020 - Geerts Garagedeuren