Niemand stapt graag bij slecht weer en wind of midden in de nacht uit de auto, enkel om de garagedeur te openen. Geerts Garagedeuren levert en monteerd Hörmann deuraandrijvingen hiermee opent u uw garagedeur snel, comfortabel en veilig met een druk op de knop vanuit uw auto. Bij Geerts Garagedeuren heeft u de keuze uit drie varianten. Hörmann biedt de comfortabele en snelle SupraMatic, de voordelige ProMatic en de aandrijving voor garages zonder stroomaansluiting, de ProMatic accu. Welke u ook neemt, uw deur opent en sluit zich altijd aangenaam zacht, zonder horten en stoten, dankzij de soft-start en soft-stop. Bovendien zijn onze aandrijvingen bijzonder zuinig, met minder dan 1 watt energieverbruik in stand-by modus.

1/ Turbosnel

Tot 50% snellere deuropening

Met de SupraMatic aandrijving van Hörmann opent de deur tot 50% sneller, zodat u in een ogenblik uw garage in en uit bent. Dit betekent meer comfort en minder stress bij het binnenrijden van uw garage wanneer deze aan een verkeersweg ligt.

Kijkt u ook eens naar onze korte film ‘Het duel’ 

2/ Betrouwbaar

Praktisch en kindveilig dankzij de betrouwbare uitschakelautomaat

Met de betrouwbare uitschakelautomaat stopt de deur onmiddellijk bij contact met een onvoorziene hindernis. Nòg meer veiligheid biedt het plaatsen van een fotocel, die personen en voorwerpen vlakbij de deur contactloos ontdekt. Bij de SupraMatic P aandrijving wordt deze standaard meegeleverd.

Video over het belang van veiligheid bij garagedeuren. Kleine kinderen kunnen bij ongevallen met oude garagedeuren ernstig gewond raken.

3/ Dubbel beveiligd

Optilbeveiliging en BiSecur radiosysteem

Inbrekers krijgen het moeilijk: wanneer de garagedeur zich sluit, klikt de optilbeveiliging automatisch in de aanslag van de geleidingsrail. De garagedeur is meteen vast vergrendeld en uiterst goed beveiligd tegen optillen. Deze vergrendeling functioneert puur mechanisch en werkt, in tegenstelling tot aandrijvingen van andere fabrikanten, ook bij stroomuitval.

Een extra beveiliging biedt onze standaard handzender bij de aandrijving, de BiSecur. Deze maakt van uw garagedeur een kluisdeur. BiSecur staat voor bi-directionele radiosysteem. De uiterst veilige codering laat zich het beste vergelijken met die van het internetbankieren. Behalve een hoge veiligheid biedt BiSecur extra comfort. Met een druk op de knop controleert u of de garagedeur open of dicht is. Makkelijk als u de deur niet direct in het zicht heeft. Vervolgens meldt een speciale sluitfunctie wanneer de deur is gesloten. Zo weet u zeker dat uw sluitbevel ook is uitgevoerd.

4/ Smart, te allen tijde en wereldwijd

Met de Hörmann BiSecur Gateway met smartphone app kunt u uw garagedeur- en inrithekaandrijvingen, uw voordeur alsook andere elektrische toestellen voorzien van draadloze Hörmann-ontvangers, zoals bv. lampen, gemakkelijk vanaf uw smartphone of tablet besturen. Bovendien toont de app u ook de actuele positie van uw garagadeur of inrithek en geeft zij aan of uw voordeur op slot is of niet.

Meer informatie vindt u in de brochure “BiSecur Gateway met smartphone-app” en op www.bisecur-home.com/nl/

© 2020 - Geerts Garagedeuren