Met een aandrijving van Geerts Garagedeuren voor Uw garagedeur en poort gaat u voor optimaal gebruiksgemak. Laat een Hormann aandrijving op uw garagedeur of poort installeren. Op deze manier kunt u uw garagedeur of poort met een druk op de zender automatisch openen of sluiten. Zo hoeft u bij slecht weer uw auto niet uit om de garagedeur of poort te openen. Wij hebben diverse motoren in ons assortiment waarmee Geerts Garagedeuren  al uw deuren kan voorzien van een aandrijving. Informeer bij Geerts Garagedeuren naar de mogelijkheden.

Aandrijvingen garagedeuren

Niemand stapt graag bij weer en wind of midden in de nacht uit de auto, enkel om de garagedeur te openen. Met Hörmann deuraandrijvingen opent u uw garagedeur snel, comfortabel en veilig met een druk op de knop vanuit uw auto.

Aandrijvingen Inritten/hekken

Open uw draai-of schuifhek met een Hörmann aandrijving en u rijdt zonder te stoppen vanuit het verkeer uw terrein op. Hörmann biedt innovatieve aandrijvingsvarianten met de LineaMatic voor schuifhekken en de RotaMatic voor draaihekken

Accessoires

Hörmann heeft voor haar aandrijvingen een grote reeks aan accessoires, waaronder een serie design handzenders in diverse kleuren en ontwerpen. BiSecur staat voor een toekomstgerichte techniek voor comfortabele en veilige bediening van garagedeuren, inrithekken, verlichting en meer.

© 2020 - Geerts Garagedeuren